tirsdag den 23. oktober 2012

Tirsdag 23/10-2012

En ganske almindelig grå tirsdag sidst i oktober. Lidt kedelig - men den startede med en dejlig løbetur. Ingen vind og ingen regn - faktisk helt perfekt, og det giver energi. Er humøret lidt nede, så hjælper sådan en løbetur og på det. Hjem til dejlig morgenmad - det er heller ikke så ringe - og så er jeg klar til at indtage dagen.

Melon, banan, A38, müsli - uhmmm...
Det går helt godt med strikkeriet - den røde kjole vokser dag for dag - men i går måtte jeg pille op. Havde  startet for tidlig med at lukke af til ærmegab. Sådan kan det gå, når man strikker uden opskrift, og bare sådan lidt på øjemål - men skidt med det - bare slutresultatet bliver tilfredsstillende, og det er jeg sikker på det gør.



På lørdag slutter sommertiden og vi går tilbage til normal tid. Jeg har aldrig helt forstået, hvorfor vi skal igennem det besvær 2 gange om året - har det overhovedet nogen betydning? Jeg hørte i radioen, her til morgen, om alle de rådyr som bliver påkørt, her i Nordjylland og efter næste weekend - hvor sommertiden slutter - bliver det endnu værre. Der bliver påkørt flere rådyr, end der bliver skudt af jægerne - hallo - hvad er der lige at der sker. Kan der ikke gøres noget ved det?

Nå, det var lige et sidespring - ellers er det jo en hyggetid vi går i møde - godt med hyggelys i mørketiden - det hjælper da altid lidt - så det hele ikke bliver gråt og trist.

Hyggelys i skumringen
Et dejligt hyggehjørne ved vinduet.

Æblerne fra Toves have er nu skrællet og kogt til herlig mos.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Mandag den 6. maj 2024

 Så er der igen gået et stykke tid siden sidst.  Der har været så meget og vi har fuld fart på. Ude hos Henning har vi malet og lavet om på ...