søndag den 1. januar 2012

Nytårsdag

Det blev en langsom start på dagen.

Vi stod først sent op, klokken var over 09.00, det var ikke fordi det blev voldsomt sent i går, men klokken var hen ad 02.00 inden mit hoved ramte puden.

Der blev spist og drukket i går aftes, så det er løgn hvis jeg siger at jeg var vild frisk til morgen.

Vi gik lige så stille og fik ryddet det sidste op, tømt opvaskemaskinen, og spist et lille stykke mad. Pludselig var klokken ved at være 14.30 og det var på tide at komme ud af døren.

Vi skulle i "Ridehuset" - der var Nytårs koncert med Randers Big Band og vi havde en aftale med vores genboer Inge og Knud. De var taget derned i god tid, og de ville holde en plads til os. Der var lidt luxsus bare at møde op et kvarter før koncerten startede, og sætte sig til rette på nogle gode pladser. Det var en gratis koncert, så det er noget med at være dernede i god tid, for at få en ordentlig siddeplads.

Det var noget dejligt musik. Der var en god solist, Thomas Lilleør. Han sang Frank Sinatra melodier, og det var han god til.

Det var en dejlig dag og en god start på 2012.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Mandag den 6. maj 2024

 Så er der igen gået et stykke tid siden sidst.  Der har været så meget og vi har fuld fart på. Ude hos Henning har vi malet og lavet om på ...