Jeg elsker at lave sådan en rigtig gang vinter-simre-mad. Det er så hyggeligt, at gå og forberede, snitte grønsager, hente timian og laurbær i henholdsvis haven og udestuen.
Drikke et glas vin medens retten står i oven, og en herlig duft breder sig i køkkenet.
Det er da hyggeligt....
Til 2 personer bruger jeg:
2 tykke skiver kalveskank
lidt mel, salt og peber
1 rødløg, 1 skalotteløg og 1 fed hvidløg
1 rødløg, 1 skalotteløg og 1 fed hvidløg
2 gulerødder
1 persillerod
2 stilke bladselleri
2 dl bouillon
1 dåse Cherry tomater (de er simpelthen bare så gode)
2 dl hvidvin
et par laurbærblad og lidt timian
Ca. 1 time i ovnen ved 200 grader.
Serveres rygende varm med pasta.
Ca. 1 time i ovnen ved 200 grader.
Serveres rygende varm med pasta.
Prikken over i'et er at servere det med et drys af:
Hakket persille, 1 presset hvidløgs fed og reven citronskal.
Prøve
SvarSlet