fredag den 6. januar 2012

Fredags Osso Buco

I aften har vi spist Osso Buco.


Jeg elsker at lave sådan en rigtig  gang vinter-simre-mad. Det er så hyggeligt, at gå og forberede, snitte grønsager, hente timian og laurbær i henholdsvis haven og udestuen.


Drikke et glas vin medens retten står i oven, og en herlig duft breder sig i køkkenet.


Det er da hyggeligt....






Til 2 personer bruger jeg:

2 tykke skiver kalveskank
lidt mel, salt og peber
1 rødløg, 1 skalotteløg og 1 fed hvidløg
2 gulerødder
1 persillerod
2 stilke bladselleri
2 dl bouillon
1 dåse Cherry tomater (de er simpelthen bare så gode)
2 dl hvidvin
et par laurbærblad og lidt timian
Ca. 1 time i ovnen ved 200 grader.
Serveres rygende varm med pasta.

Prikken over i'et er at servere det med et drys af:
Hakket persille, 1 presset hvidløgs fed og reven citronskal.


1 kommentar:

Den 13. Marts 2025

 Hej herinde Jeg lever stadig og alt går godt. Det er bare ikke nemt at få tid til det hele. Det er ligesom bloggen  måske er blevet lidt um...