søndag den 15. januar 2012

Søndags-eftertænksomhed

Det var en dejlig lørdag.

Det startede med en god løbetur - den sædvanlige rute, men det var koldt.

Efter morgenmaden tog vi cyklerne, og kørte ud til Hornbæk. Tog så turen langs Gudenåen ind til Randers. Gik på biblioteket, og kikkede lidt i de nye magasiner og aviser.



Kørte ud til Aage - han var som sædvanlig villig til at give en kop kaffe. Senere fulgtes vi alle 3 ad op på www.Vaerket.dk . Der var en foyer-koncert med Søren Krogh, som sang Jeppe Aakjær. Jeg kendte ikke Søren Krogh, men det gør jeg nu, og det er jeg glad for. Han kommer fra Hjørring, og det er da ikke en ulempe. Han havde en svensker - Perry Stenbäck - med, og de var bare rigtig gode. Han er værd at holde øje med, ham Søren Krogh.

På vej hjem fra Værket, var der den flottes solnedgang vi længe har set. Jeg forsøgte at tage et billede af det, men det var nu flottere i virkeligheden.


Senere var det ikke helt let at komm uden om Dronneingens 40 års jubilæum. Så showet på TV, det var sådan lidt - ja som det plejer. Ikke noget særligt skrive hjem om, med det var da festligt at se alle det flotte kjoler.

Nu er det søndag formiddag, der er lidt stille. Sidder og lytter til Café Hack, det er ret hyggeligt. 

Vejret udenfor ser flot ud - måske man skulle ta' noget tøj på og gå en tur. Det ser koldt ud, termometeret viser 0 grader - men solen skinner og det frister. Måske lige en kop kaffe inden...

God søndag til jer alle!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Mandag den 6. maj 2024

 Så er der igen gået et stykke tid siden sidst.  Der har været så meget og vi har fuld fart på. Ude hos Henning har vi malet og lavet om på ...