mandag den 4. februar 2013

Det var så den week-end

Det var så den weekend og nu er det allerede mandag igen.

Jazz-koncerten med 3 x Koppel, i Randers, var rigtig god. Det var spændende, at opleve dem "live" og de kan noget, med deres instrumenter og stemme - jo, det var rigtig godt.

Frokosten, inden koncerten, var også god - det er den nu altid på det sted - og prisen for det hele, er meget rimelig.

Turen frem og tilbage gik også godt. Havde egentlig planlagt at tage toget - men vejret, havde jo været så godt,  heroppe i Vendsyssel - og jeg besluttede selv at køre - det gir' så meget frihed. Jeg blev dog noget overrasket, da jeg kom til Hobro - der var pludselig sne, og i Randers var der rigtig meget sne, og det var rigtig koldt - jeg var lidt nervøs - jeg har jo ikke vinterdæk på bilen - men det gik fint - overhovedet ingen problemer.

Turen hjem - var også problemfri og der var nærmest ingen trafik.

En god dag - men var dejligt at være sikkert hjemme igen - i min egen "hule".
Anders Koppel med Carmen og Benjamin

Carmen Koppel

I denne uge fortsætter vi her i Bakkegården med møder, i grupperne omkring den store ombygning. Det bliver spændende at høre om hvad der er sket siden sidst.



2 kommentarer:

  1. Jeg forstår ikke helt kommentaren - men det var en god weekend - det er selvfølgelig ikke rigtig at køre uden vinterdæk. Jeg ved det godt og de bliver også anskaffet - men bare ikke i år og jeg havde checket temperaturen, den var ikke under 7 minusgrader. - Min bil er stort set ikke ude og køre her om vinteren - jeg har ikke behovet - men tog alligevel chancen i weekenden.....

    SvarSlet

Mandag den 6. maj 2024

 Så er der igen gået et stykke tid siden sidst.  Der har været så meget og vi har fuld fart på. Ude hos Henning har vi malet og lavet om på ...