lørdag den 19. november 2011

Nyt strikketøj


Jeg kunne bare ikke lade være - jeg måtte igang med at strikke endnu en kjole.

Den første jeg strikkede er meget varm - det er selvfølgelig dejligt her til vinter - men jeg tror denne her bliver god. Garnet er noget tyndere og den bliver nok lidt mere behagelig at have på.

2 kommentarer:

  1. Jeg får virkelig lyst til at strikke sådan en kjole, Annette. Desværre har jeg fået ondt i nakken af at strikke oversize trøjen, som tegner godt og skal være færdig til jul. Men, men, men - jeg giver ikke op. Så næste projekt bliver en hue til Finn - i noget garn som overhovedet ikke kradser vel at mærke. Så det bliver måske en silkehue!!

    SvarSlet
  2. Hej oldiesskriftrulle.
    Jeg må indrømme at jeg er bidt af en gal strikkepind - kan simpelthen ikke lade være og så kommer der jo noget skønt ud af det. Det er ærgeligt at du får ondt i nakken når du strikker, det er sejt at du ikke giver op. Held og lykke med huen til Finn. Jeg har iøvrigt lige strikket og filtet et par varme futter til Jørgen så der ikke bliver nogle kolde fødder her i vinter:-))

    SvarSlet

Lørdag den 13.4.2024

 Så blev det lørdag og jeg er hjemme i mit hus alene. Henning havde nogle ting som skulle klares og det er egentlig ganske rart med en weeke...