lørdag den 24. september 2016

Pige-golftur-Læsø

Vi havde en rigtig sjov tur til Læsø.

Vi havde i lange tid snakket om en tur til Læsø - golfpigerne og mig. Vi er så heldige at Gurli har et sommerhus derovre - så det var jo oplagt at tage en tur derover.

Vi tog afsted tidligt tirsdag morgen - havde rundstykker og kaffe med på færgen. Vejret var som bestilt. Sol og ingen vind.

Først hen i sommerhuset og fik pakket ud og så afsted til Læsø Seaside Golf. Vi havde spillet banen tidligere på året og den var egentlig ikke speciel god. Det skal jeg da så lige love for at den stadig ikke var. Vi fik greenfee til 1/2 pris - men det var egentlig ikke nok. Alle greens var angrebet af et eller andet og forsøgt repareret. Det var som at spille på vinter-greens i vores egen klub.

Nå, men vi gik de 18 huller og havde det egentlig meget sjovt. Var totalt udmattede da vi kom tilbage til sommerhuset. Der kom noget rosé og chips på bordet - terrassen i solhjørnet, kold vin i glasset - ja, det var bare så hyggeligt.

Senere var der bøffer på panden, bagte kartofler, lækker salat og en del rødvin. En mega hyggelig aften.

Næste dag gik turen til Uldstuen og senere lidt shopping i Vesterø Havn og kl. 15 tilbage til fastlandet med færgen.

En hyggelig tur.

Ps: har lidt problemer med billederne - de "flyver" lidt på siden - men mon ikke det går alligevel.....

Hygge på terrassen

Så er der bøffer og rødvin

En  tur på stranden

Uldstuen



Uldstun

Ved molen i Vesterø Havn

Vesterø Havn

Farvel Læsø













Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lørdag den 13.4.2024

 Så blev det lørdag og jeg er hjemme i mit hus alene. Henning havde nogle ting som skulle klares og det er egentlig ganske rart med en weeke...