mandag den 27. juni 2016

Sommer 2016

Det er sommer - dog regner det i dag - men det er helt i orden med mig. Jeg har en hjemmedag. Blev vækket i morges kl. 07.30 af havefolkene - der skulle klippes hække i dag. Jeg vidste det godt, men jeg var vågen kl. 06.00 og var faldet i søvn igen og må åbenbart have trængt til en ekstra lur.

Der er blevet klippet her hos mig - og jeg er bare så tilfreds med resultatet. Det er en større opgave havefolkene er på - vi er 25 huse her i foreningen og der er hække både foran og bagved husene og alle vil have klippet deres hæk i en højde som de selv bestemmer.


Nu kan jeg se over hækken igen - når jeg står op - ellers har den en højde der giver privatliv - og det kan jeg godt li.

Min have er ret flot på nuværende tidpunkt - ja, det er den hele tiden - men det skifter jo med hvad der er i blomst og lige nu er min rose bare så flot. Jeg ved ikke hvad den hedder, den stod i haven da jeg købte huset. Flot er den og den dufter vildt dejligt.....

Clematissen op ad hegnet er også bare så fin - den er lidt mørk i farven - men jeg synes det ser smukt ud.






Regndråberne pynter på billederne - synes jeg - selv om solen og lyset mangler.

1 kommentar:

Mandag den 6. maj 2024

 Så er der igen gået et stykke tid siden sidst.  Der har været så meget og vi har fuld fart på. Ude hos Henning har vi malet og lavet om på ...